Over mij

Mijn naam is Petra de Bruin.

In januari 2004 ben ik een praktijk voor huid- en voetverzorging gestart aan de Koeweide 24 in Westervoort.

Naast de opleidingen voor pedicure en schoonheidsspecialist en diverse specialisaties, vormt mijn ruime ervaring als doktersassistente een goede en brede basis van waaruit ik mijn beroep uitoefen.

Helena Huid- en Voetverzorging is een sfeervolle praktijk aan huis, gevestigd op de begane grond.

U kunt bij mij terecht voor pedicure-behandelingen, verschillende gelaatsbehandelingen en lichaamspakkingen. Maar ook voor diverse deelbehandelingen zoals o.a.: epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, hand- en voetpakking en ontspannende massages, waaronder Hot Stone massage. Ook voor een Reiki-behandeling kunt u bij mij terecht.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen ( 06 – 40 49 24 19 )

Als ik aan het werk ben, kunt u mijn voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer.

Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

12½ jarig jubileum

Op 1 juli 2016 bestond mijn praktijk Helena Huid- en Voetverzorging alweer 12½ jaar. Ik ben daar trots op. Vooral omdat ik in een tijd begon waarin er al sprake was van een ‘beginnende crisis’. Desondanks heeft het mij geen enkele moeite gekost om mijn praktijk van de grond te krijgen. In drie maanden tijd werkte ik fulltime en maakte lange dagen. Inmiddels heb ik wel gas terug genomen en ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Ik heb een heel plezierige cliëntenkring en beleef veel plezier aan mijn werk. Mijn goedlopende praktijk denk ik vooral te danken te hebben aan mijn manier van werken, die vooral klant- en oplossingsgericht is. Een goede communicatie in waarom je iets doet of laat of waarom je bepaalde keuzes maakt, hoort daar natuurlijk bij.

Ik wil vooral mijn cliënten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 12½ jaar.