Massages

Er zijn mogelijkheden om te kiezen tussen verschillende massages, die zowel tijdens de gelaatsbehandeling, aansluitend aan een pedicure-behandeling, als separaat uitgevoerd kunnen worden.

De HOOFDHUIDMASSAGE is een drukpuntenmassage en werkt in op de energiebanen. Onder invloed van bijvoorbeeld stress, kunnen er blokkades in deze energiebanen ontstaan. De energie kan dan niet goed meer stromen. D.m.v. hoofdhuid-drukpuntenmassage zijn deze blokkades geheel of gedeeltelijk op te heffen. Deze massage wordt droog op de behaarde hoofdhuid uitgevoerd en is uitstekend te combineren met een gelaatsbehandeling en met een lichaamsbehandeling.

Kosten: € 14,25

De VOETMASSAGE is een heerlijke ontspannende massage, die zowel na een pedicure-behandeling als tijdens een gelaatsbehandeling of lichaamsbehandeling gegeven kan worden.

Kosten: € 14,25

De GELAATS- EN DECOLLETÉMASSAGE is een weldadig aanvoelende massage die tijdens een gelaatsbehandeling wordt gegeven, maar die ook separaat kan worden afgesproken. Deze massage wordt op een moment in de gelaatsbehandeling ingepast, wanneer alle intensieve handelingen, zoals bijvoorbeeld het ledigen van verstopte poriën, het verwijderen van comedonen en gerstekorrels zijn verricht. De huid ‘staat mooi open’, waardoor de werkstoffen uit de massageolie en/of ampullen goed ‘ingesluisd’ kunnen worden. Voor de massage kies ik etherische oliën en/of ampullen al naar gelang het behandeldoel van dat moment, geheel aangepast aan de behoefte van uw huid. Tijdens de gelaatsbehandeling zijn er geen extra kosten aan deze massage verbonden.

Bij separate afspraak: € 26,00

De NEK-SCHOUDER-RUGMASSAGE is een ontspannende massage die zowel na een gelaatsbehandeling, een lichaamsbehandeling, als separaat afgesproken kan worden.

Kosten: € 38,25

HOT-STONE NEK-SCHOUDER-RUGMASSAGE

Een Hot-stone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt. De stenen liggen daarbij in het water. De Hot-stone massage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert. Sinds de mens op aarde is, worden stenen gebruikt voor gereedschap en hulpmiddelen. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de acupunctuurpunten en werd er gestreken over de meridianen.

Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.
Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hot-stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Kosten voor 60 minuten:  € 48,00