Pedicure Backup

Ik ben aangesloten  bij branche-organisatie

Pedicure behandelingen:                                                                                        

Pedicure behandeling                    € 33,00
Diabetische voetbehandeling       € 33,00
Reumatische voetbehandeling     € 33,00

Nagelbeugeltechniek                      € 32,50
Orthese – vervaardiging                 € 30,00
Schimmeldiagnostiek                     € 15,00
Pedicure behandeling “PLUS”
Volledige pedicure Paraffinepakking en Voetmassage  € 69,50

Naast de opleiding voor pedicure, heb ik diverse specialisaties afgerond. De kennis voor deze specialisaties houd ik up to date d.m.v. o.a. nascholingen.

Heeft u een bepaalde vorm van REUMA, dan kunt u in veel gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding van uw pedicure-behandeling. Er geldt vaak een door uw verzekering bepaald maximum vergoedingsbedrag per jaar. Dit kan verschillen per verzekering. U kunt deze gegevens terug vinden in uw polisvoorwaarden. U krijgt van mij een officiële nota voor uw verzekering, welke u kunt indienen.

Voor pedicure-behandelingen voor mensen met diabetes: Ik ben niet aangesloten bij de ketenzorg. Dit betekent voor u dat u uw pedicure-behandeling niet vergoed krijgt door uw verzekering. Wel houd ik mijn kennis voor behandelingen voor o.a. de diabetische voet up to date d.m.v. nascholingen, zodat ik geaccrediteerd blijf en mensen met diabetes of reuma mag blijven behandelen.

Tevens beschik ik over de mogelijkheid, gebruik te kunnen maken van ‘SCHIMMELDIAGNOSTIEK’. Dit doe ik uiteraard in overleg met u en alleen wanneer er twijfel bestaat, of er werkelijk sprake is van een schimmel. (In de volksmond ‘kalknagel’ genoemd). De laboratoriumkosten krijgt u doorgaans vergoed via uw verzekering. Het voordeel voor u is, dat u weet waar u met uw nagel aan toe bent en hoe we het meest zinvol kunnen gaan behandelen. Elke 3 jaar volg ik hiervoor nascholing, waaraan uiteraard kosten verbonden zijn. Daarom reken ik een kleine meerprijs voor deze extra service.

Verder heb ik een aantekening ‘NAGELBEUGELTECHNIEK’.

Dit is een methode waarmee de nagelgroei gereguleerd kan worden. Deze methode kan worden ingezet bij ingroeiende nagels.

ORTHESE– vervaardiging wil zeggen dat ik een ‘hulpstukje’ kan maken om bepaalde klachten te verlichten. 

Bijvoorbeeld: u heeft een pijnlijke likdoorn tussen uw tenen, die steeds maar weer terug komt, of u ondervindt klachten van een hamerteen. Ik kan dan, een voor u passende orthese maken, om deze klacht te verlichten.

Belangrijk: Pedicure behandelingen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet gelijktijdig gecombineerd worden met gelaats- en/of lichaamsbehandelingen.