Lichaamspeeling en pakkingen

Lichaamspeeling en pakkingen

 

Lichaamspeeling                                                       €  34,50

Lichaamspakking      excl. lichaamspeeling         €  62,50

Lichaamspakking      incl. lichaamspeeling          €  95,00

Combinatiepakking  incl. lichaamspeeling           € 105,00

Deelpakking panyco excl. lichaamspeeling          €  48,50

 

Lavendelpakking       : LAVENDULA WRAP is voornamelijk een ontspannend lichaamsmasker met een verzachtende werking voor de probleemloze huid.
De toegevoegde mineralen, kruiden en andere extracten zorgen ervoor dat de huid weer zacht en soepel wordt, waardoor men weer als herboren van de behandeling opstaat.

De heerlijke geur van lavendel werd reeds door de Romeinen als geurend, verfrissend middel aan de baden toegevoegd. De prettige geur zorgt voornamelijk voor optimale ontspanning. Werkt in het bijzonder gunstig bij mensen met stijve, stramme of vermoeide spieren.

Ocean/algenpakking : De algen van OCEAN WRAP bevatten een grote hoeveelheid mineralen welke zorgen voor een verbetering van de doorbloeding en verlevendiging van het weefsel zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd.
De OCEAN WRAP-algenpakking werkt derhalve afslankend en verstevigend, heeft een zeer ontspannende werking en verbetert de gehele conditie van het lichaam.

Limuspakking            : LIMUS WRAP wordt vervaardigd met mineralen uit de Drentse veengrond. Nog niet lang geleden is het Drentse veenmeisje opgegraven dat ver voor de jaartelling in het veen terecht kwam: zij verkeerde nog in een verbazingwekkend goede staat.
Reeds in de oudheid was bekend dat mineralen een weldaad voor de huid waren, zeker in combinatie met modder of veen: goed voor soepele gewrichten en spieren, een strakke, zachte en schonere huid., etc.

LIMUS WRAP een OER-NEDERLANDSE lichaamspakking.

Camphorpakking       : CAMPHOR WRAP voor het gehele lichaam, gebaseerd op echte kamfer. CAMPHOR WRAP heeft een verfrissende en desinfecterende werking op de huid, is derhalve ideaal voor de naar vet neigende huid met verstopte poriën. De combinatie van kamfer, algen en mineralen in deze pakking regelt ook de bloedcirculatie, waardoor de pakking ook voor een goede lymfedrainage zorgt.
CAMPHOR WRAP is zeer gunstig voor mensen met eczeemachtige huiden.

Panycopakking           : PANYCO WRAP is een afslankende pakking voor lichaam, armen en benen. De vochtafdrijvende eigenschappen van Ocimum Basilicum en de microcirculatie stimulerende werking van het Aesculus Hippocastanum (Paardenkastanje Extract) zorgen voor het vetoplossend effect en vermindering van cellulitis. Liposomen van Sphingolipiden zorgen voor een goede penetratie in de huid van Honingbestanddelen en Hyaluronzuur. Deze werkstoffen zorgen voor de juiste vochtbalans en een goede doorbloeding. Het rustgevende effect van Paardenkastanje Extract op de zonverbrande huid is net als de afslankende werking ideaal in zonnige tijden.

 

De pakkingen worden afgesloten met een uitgebreide lichaamsverzorging.